en anteckningsbok och en annan

20140408-230325.jpg

idag skrev jag den sista anteckningen i den här boken. en sista mening på det näst sista bladet. jag använder inte första och sista bladet i anteckningsböcker. eller , på första sidan skriver jag mitt namn och inledningsdatum. när boken är fylld fyller jag på avslutningsdatum och numrerar och arkiverar boken (i en bananlåda i garderoben).

den här lego moleskine är jag sorgsen över att avsluta. det har varit en bra bok. vi hittade varandra i wh smith i cambridge i somras. boken var en dyr historia för min magra resebudget. jag har skrivit i den med små bokstäver (när jag kommit ihåg) och inte slösat (bara ibland). till all lycka hittade jag den här boken, här nedan, när jag letade efter ett antal gamla fotografier i en djup och välfylld låda.

20140408-230400.jpg

den här boken, också en moleskine, har jag haft i många år. pappret i den är av annan kvalitet, tjockare, bättre att rita och måla på. eller skriva med tusch. tusch som inte syns genom pappret. bra. bra också att det finns många oanvända sidor. fotografierna hittade jag också. viktiga bilder på viktiga människor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s