humortipset!

i går snackade jag humorserier med humorserie-intresserade! jee! här kommer en lista på serier jag gillar (utan inbördes ordning, de kommer alla på första plats, typ):

Kath & Kim

The Mighty Boosh

Black Books

Spaced

Ab Fab

Fattas din favoritserie, kommentera!

Annonser

Om heidi

Jag är författare och frilansskribent. På den här bloggen sätter jag upp vardagliga betraktelser, bilder och en och annan dikt.
Det här inlägget postades i jee!, tv. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till humortipset!

  1. Mikaela skriver:

    Jag har alltid samma favoriter,såna där riktiga gamla goda pärlor: The fast show (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Fast_Show) och Smack the pony (http://en.wikipedia.org/wiki/Smack_the_Pony). Genom tiderna har nog Lorry-gänget, Nile City, Percy Tårar också tilltalat mig mycket. Lite senare började jag förstå mig på Coupling (http://sv.wikipedia.org/wiki/Coupling), som faktiskt blev en riktig höjdare när jag värmt upp mig. Och en nyare bekantskap (nåja, nyare och nyare) är Flight of the concords (http://sv.wikipedia.org/wiki/Flight_of_the_Conchords).

    • heidi skriver:

      jamen, jag tänkte man kunde grilla! grilla! och sen blir allt mörkt! hur kunde jag glömma Lorry! Och jag håller med om alla dina andra tips också! roligt att du wiki-länkade. jag funderade om jag skulle sätt ut youtube-länkar men det blev för kråtigt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s