regn & ruskigt

20120901-171428.jpg
idag har jag varit stormskärs heidi hela dagen. eller nästan hela dagen. vi kom med första morgonfärjan. for en sväng via handelsboden, delikatessbutiken, som stängde sina dörrar för gott (men öppnar på annan ort nästa år). de bjöd på pumpasoppa och pannkaka. sen hoppade vi i båten och åkte genom vågorna och regnet och kom fram våt om byxbenen med med torra grejer (den där drybagen jag köpte för ett antal år sedan är värd hela sitt reapris och mer därtill!). det fortsätter att regna och det är ruskigt mysigt att ligga inne och läsa.

20120901-172812.jpg
vita vågor.

20120901-172824.jpg
gult bland grönt.

Annonser

4 thoughts on “regn & ruskigt

  1. Tycker du våta byxben är urk, på samma sätt som våta strumpor i badrummet? Jag tycker de är ungefär lika, men man blir mindre förvånad över de våta byxbenen i regnväder, liksom.

    • stämmer, stämmer, våta byxben i regn (om man inte har regnbyxor/kurabyxor/galonbyxor… vad man nu kallar dem) kan man ju inte bli så förvånad över. detsamma borde ju gälla för strumporna i badrummet om någon duschat just innan (ändå blir jag förvånad!?!). så, slutsumma: svårighet av samma karaktär men olika svårighetsgrad, typ.

    • hej anna! roligt att du hittat hit, och fint att du länkade till dina bloggar! jag ska börja följa dem! du har så rätt, ibland kan man fynda i bloggosfären!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s