Glutenfria nötkakor

50 g smör
2 dl jordnötssmör utan socker eller tillsatser(el hälften jordnötssmör och hälften tahini)
3/4 dl honung
2 ägg
2 dl mald mandel
1/4 tsk matsoda

Rör smöret mjukt. Tillsätt jordnötssnöret och blanda och tillsätt honungen, tillsätt äggen. Rör ner de övriga ingredienserna. Baka ut till små kex. Grädda i 160 grader cirka 10 minuter. Gott!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s