90210

Och såklart skriver F&F om det som räddade våra söndageftermiddagar och kväller i början/mitten av 90-talet. Först kunde man se ett avsnitt på finländska mtv3 och några timmar senare ett avsnitt på svenska tv4. Det är såklart Beverly Hills 90210 jag talar om. Brenda och Brandon och hela gänget. Hänga på peach pit och go shopping, höra dylans telefonsvarare och tycka att Jamie Walters och den där brandmannen var söta, följa med när en del av gänget senare flyttade to the beach house och allt annat som jag förhoppningsvis glömt.

Inte var det lika häftigt att ha postnumret 65410.

Lite liknande, och kanske samma spännigsfaktor infann sig några år tidigare (när jag var 12 och för en tid hade postnumret CB1 2DW) när jag och mina syskon så gott som dagligen följde med de australiska såporna Home&Away och Neighbours och (åtminstone jag) tyckte att det häftigaste var när de satt at the Diner och sörplade milkshakes, men mest satt de och peta i shaken med sugröret. Och jag ville inget annat än att dricka milkshake och när jag sedan fick det, på någon av de hamburgerrestauranger som kom till städerna med rasande fart, var det inte alls så gott som jag föreställt mig. För en gång skull var hemlagat bättre.

Men tillbaka till 90210. I det som man kanske kan kalla min extended familys extention (eller hur det nu blir) har det fötts ett tvillingpar, en pojke och en flicka. M föreslog förtjust att de skulle heta Brenda och Brandon! Jag vet inte hur förtjust de två små barnens närmaste blev…

I alla fall, nu skall jag fortsätta dagen här i 20100

En tanke på “90210

  1. jag bara ÄLSKADE IDÉN om namne och pitchade den genast åt min syster, men hon kanske inte blev lika kär i namnen som jag.

    h. din extended family.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s